Data Management Workshop 2019

Přednášející


Ondřej Kulhánek
Data Management & Infonomics Expert, KPMG Česká republika

Ondřej Kulhánek

Ondřej Kulhánek se dlouhodobě zaměřuje na data management a business inteligence. Je členem BI Centre of Excellence KPMG pro region CEE a také členem globálního týmu pro Master Data Management.

Jan Petrák
technický ředitel, Abacus Electric

Jan Petrák

Jan Petrák pracuje od roku 1994 ve společnosti Abacus electric, s.r.o. Začínal na pozici prodejce a produkt manažera a postupně rozběhl prodej a výrobu serverů a storage.

Roman Lébl
Crede Experto Praha spol. s r.o.

Roman Lébl

Roman Lébl se dlouhodobě věnuje tématu bezpečnost v IT prostředí. Díky dlouhodobím vztahům s předními světovými výrobci navrhujeme bezpečná řešení od malých prostředí až po korporátní zákazníky.

Aleš Hok
CSO, ZEBRA SYSTEMS, s.r.o.

Aleš Hok

Aleš Hok je obchodním ředitelem společnosti ZEBRA SYSTEMS. Hlavní doménou Aleše Hoka je zálohování a ochrana dat provozovaných v jakémkoliv prostředí, Disaster Recovery, zajišťování obchodní kontinuity a komplexní kybernetická ochrana.

Martin Bém
Konzultant, Adastra

Martin Bém

Konzultant působící v Adastře od roku 2007 v rolích architekta se zaměřením na datovou architekturu, Data Governance, Information Management a Data Warehousing.

Štěpán Štarha
Partner, Havel&Partners

Štěpán Štarha

Mgr. Bc. Štěpán Štarha se specializuje na oblast práva informačních systémů a telekomunikací, práva duševního a průmyslového vlastnictví, práva na ochranu osobních údajů, smluvního práva a na mezinárodní právo soukromé. Primárně se přitom zaměřuje na právní aspekty tvorby a používání děl chráněných autorským právem, právní aspekty implementace informačních systémů a na licencování počítačových programů. V této oblasti je aktivně činný i v rámci přednáškové činnosti.V oblasti práv duševního a průmyslového vlastnictví se zaměřuje na přenos technologií, včetně transferu technologií ve vědě a výzkumu, a na ochranu designových a ochranných známek.

Martin Plajner
Data scientist, Logio

Martin Plajner

Martin Plajner, Data scientist společnosti Logio a vědec v oblasti teorie informace (AVČR). V soukromém sektoru se podílel na projektech jako je předpovídání prodávaného množství novin, plánování distribuční sítě velkých spedičních firem, či řízení vánoční sezony hlavních eshopových hráčů. V akademické sféře se věnuje pravděpodobnostním grafickým modelům a učení jejich parametrů.

Jan Leminger
ELO Digital Office

Pořadatel

Exponet s.r.o.

Již od roku 2000 se věnujeme event managementu, za sebou máme stovky realizovaných akcí a pěknou řádku spokojených klientů. Stejně dlouho pořádáme odborné IT konference, které si kladou za cíl seznamovat účastníky s novinkami v oboru, případovými studiemi i nabídkou produktů společností.